BC Nokia sai nauttia yli viikon mittaisesta pelitauosta, joka päättyy tänään perjantaina 3.11. Salossa, kun Näädät vierailee sarjajohtaja Vilppaan kotihallissa. Ottelun avausheitto pistetään ilmaan kello 18:30.

Ennakko-odotusten mukaisesti Korisliigan piikkipaikalle kivunnut Vilpas on kovassa vireessä. Alkukangertelun jälkeen salolaiset ovat löytäneet yhteisen sävelen, jonka myötä Vilpas on latonut taululle hurjia pistelukemia – varsinkin kotikentällään. Eikä joukkueen tulivoima ainakaan laannu, kun Näätiä vastaan paluun parketille ensimmäistä kertaa tällä kaudella tekee Susijengin tarkka-ampuja Mikko Koivisto.

Joukkueet ovat kohdanneet aikaisemmin tällä kaudella, kun raajarikko Vilpas kävi kärsimässä Näätien kotiluolassa 94-84-tappion. Vilppaan pelin moottori Teemu Rannikko (9,3/1,3/6,8) ei pelannut ottelussa, kuten ei myöskään vahvistusruletissa Saloon saapunut Jonathan Jordan (18,6/5,8/3,4), joka on sittemmin ollut Vilppaan pistetilaston kärkinimi.

– Mielenkiintoista nähdä miten pitkä pelitauko näkyy otteissa. Salossa on sarjan parhaat puitteet ja paras kotijoukkue, joten haastetta riittää. Meidän on pärjätäksemme pystyttävä hidastamaan Salon pallon liikettä ja pick’n’roll -pelaamista sekä pärjättävä levypalloissa, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi seuran sivuilla.