Koko alkukauden nilkkavamman takia sivussa ollut Mikko Koivisto palaa perjantaina Salohallin parketille, kun Vilpas kohtaa Korisliigan kärkipään taistossa BC Nokian. Torstain harjoitukset vahvistivat myös sen, että Vilpas pääsee Nokiaa vastaan yhdentoista pelaajan voimin. Vain Matias Ojalan paluu odottaa tuloaan, pikkuvammoista kärsineet Teemu Rannikko, John Jordan ja Aatu Kivimäki ovat illalla riveissä.

Itse ottelusta on odotettavissa hieno kamppailu. BC Nokia on yksi niistä kolmesta joukkueesta, jotka ovat napanneet pisteet Vilppaalta. Se tapahtui Nokialla 11. lokakuuta, jolloin Vilpas poistui bussiin 94-84 tappiolla. Numerot eivät tosin kerro koko totuutta, sillä Ojalan ja Koiviston lisäksi Teemu Rannikko seurasi pelin kentän laidalta bussimatkalla nousseen kuumeen takia. Se kertoo kuitenkin siitä, että perjantainen vastustaja on vaarallinen. Nokialla se vei levypallot 44-31 ja upotti kolmoset 12/24. Nuorekas Vilpas johti vielä 73-77, mutta väsähti viimeisellä neljänneksellä.

– Nokia on inhottavin joukkue koko sarjassa. He repivät, pelaavat kontaktissa, juoksevat kovaa, ovat kurinalaisia ja pelaavat jokaisen tilanteen kuin se olisi viimeinen pallonhallinta game 7 finaalissa. Meidän pitää pystyä vastaamaan tuohon aggressiivisuuteen samalla mitalla. Nokialla olimme kuskin paikalla 33 minuuttia, mutta Nokiaa vastaan se ei riitä, toteaa päävalmentaja Joonas Iisalo seuran sivuilla.