Chicago Bullsin vaikea alkukausi sai kaivattua helpotusta, kun joukkue haki kauden toisen voittonsa Orlando Magicin vieraana lukemin 105-83 perjantain ja lauantain välisenä yönä. Chicago onnistui nyt ennen kaikkea joukkueena hyvin. Tehot jakautuivat pelaajille tasaisesti, eikä Lauri Markkaseltakaan vaadittu ihmeiltaa. Markkasen heitti ottelussa 13 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa.

Bullsin paras pistemies oli Justin Holiday, joka heitti kaikkiaan 19 pistettä ja otti kaksi levypalloa. Robin Lopezille kirjattiin tupla-tupla 11 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Tulitukea tarjosi myös David Nwaba 16 pisteellä ja viidellä levypallolla.

– Hieno joukkueen voitto tänään! Ja aina hyvä olla kentällä yhdessä Wildcatin kanssa, Markkanen tviittasi ottelun jälkeen ja viittasi Orlandon Aaron Gordoniin, joka suomalaisen tavoin on pelannut Arizonan yliopistossa.

Bulls-käskijä Fred Hoiberg oli myös luonnollisesti helpottunut ja tyytyväinen.

– Tämä oli todellinen joukkueen voitto. Jokainen, joka astui kentälle, toi lisää joukkueelle, Hoiberg sanoi Yle Urheilun mukaan.

Bulls pelaa seuraavan kerran jo ensi yönä kello 02:00 Suomen aikaa, kun Chicagoon saapuu vieraaksi New Orleans Pelicans.