Chicago Bulls ja Lauri Markkanen saivat yhden täpän lisää tappio-sarakkeeseen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tällä kertaa ei kohtalona ollut murskahäviö, vaan karvas jatkoaikatappio New Orleans Pelicansille 96-90. Markkanen heitti ottelussa 14 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.

Markkasen heittopeli jätti toivomisen varaa. Avausjakson kaikki neljä yritystä menivät ohi ja pelin jälkeinen tilasto oli kaikkiaan 11 yritystä, joista kaksi sisään.

– Olen pettynyt itseeni ja esitykseeni. Minun täytyy oppia siitä. En tehnyt oikeita ratkaisuja, Markkanen sanoi Chicago Tribunen haastattelussa.

Päävalmentaja Fred Hoibergilta kuitenkin irtosi ymmärrystä nuorukaiselle.

– Hän pelasi ensimmäistä kertaa kahtena päivänä peräkkäin NBA:ssa. Hän oli aggressiivinen ja meni korille, Bullsin Twitter-tili kertoi valmentajan sanoneen.

Bullsin tehokkain pelaaja oli Justin Holiday 18 pisteellä. Huonoja uutisia kantautui sen sijaan sairastuvalta, kun Bullsin avainpelaajiin viimeisissä otteluissa kuulunut David Nwaba loukkasi nilkkansa. Päävalmentaja Hoiberg lupasi lisätietoa Nwaban kunnosta sunnuntaina.

New Orleansin pelin hahmot olivat 27 pistettä heittänyt ja 16 levypalloa ottanut Anthony Davis ja 25/11 kirjauttanut DeMarcus Cousins.