Kahdeksan ensimmäistä ottelua tappelun vuoksi pelikiellossa ollut Bobby Portis palaa Chicago Bullsin kokoonpanoon ensi yön Toronto-ottelussa.

Portis ajautui ennen kauden alkua Nikola Miroticin kanssa kahakkaan ja Portis löi Miroticia sillä seuraamuksella, että Miroticilta murtui kasvoista luita ja hän sai aivotärähdyksen. Portis sai iskustaan kahdeksan ottelun pelikiellon, joka on päättynyt ja hän palaa kokoonpanoon.

– Bobby on luonnollisesti harjoitellut kanssamme muutaman viikon. Hän on ollut sama pelaa mitä energiaan tulee. Joka kerta, kun astelee kentälle ja tarvitsemme energiabuustin, hän pystyy tuomaan sen. Hänen jatkaa niiden pienten asioiden tekoa, joilla hän on pärjännyt pelatessaan muutaman vuoden liigassa ja se on pelata isolla energialla, juosta kenttää, ottaa levypalloja ja seurata puolustuksessa pelisuunnitelmaa. Tiedän, että joukkuekaverit ja valmentajat ovat innoissaan saadessaan hänet takaisin, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg totesi Sun-Timesin mukaan.

Ennen kauden alkua Portisin ja Miroticin piti miehittää pääasiassa ison laiturin tontti Lauri Markkasen tarjotessa tulitukea, mutta Markkanen on alkukauden aikana pystynyt lunastamaan itselleen avausviisikon paikan Portisin paluusta huolimatta. Hoiberg vahvistikin, että Markkanen jatkaa avausviisikossa myös jatkossa.