Kevin Durantin 21 pistettä ja kahdeksan levypalloa johtivat Golden State Warriorsin kotivoittoon Miami Heatista lukemin 97-80. Toinen voiton avainhahmo oli Draymond Green, joka upotti 18 pistettä ja nappasi yhdeksän levypalloa.

Warriorsin heittoprosentti avausjaksolla 29,2 ja Miamin 38,1 kertovat, että joukkueiden heittopeli takkuili alussa. Toisella jaksolla Warriorsin tähdet ottivat pelin kuitenkin lopullisesti haltuunsa ja ratkaisivat ottelun. Miamin tähdet eivät olleet Goran Dragicia lukuun ottamatta omalla tasollaan. Hassan Whitesiden 3/6 ei varmasti ollut sitä mitä Heat-valmennus tähdeltään odotti.

Boston Celtics on kivikova joukkue juuri nyt. Celtics otti viidennen peräkkäisen voittonsa vieraissa tiukkojen vaiheiden jälkeen Atlanta Hawksista 110-107. Bostonin ykkösnimi oli 35/3 heittänyt Kyrie Irving.

Yön kolmannessa ottelussa Brooklyn Nets löi Phoenix Sunsin 98-92. D’Angelo Russel heitti 23/6 ja Nets katkaisi näin neljän ottelun tappioputkensa.

Yön tulokset:

Golden State Warriors – Miami Heat 97-80
Phoenix Suns – Brooklyn Nets 92-98
Atlanta Hawks – Boston Celtics 107-110