Karhubasket (6 voittoa/3 tappiota) lähtee keskiviikkona vierailulle Nokialle, jossa se kohtaa BC Nokian (5/3). Joukkueet majailevat Korisliigan sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla neljä ja viisi. Karhubasket lähtee vieraspeliin mukavassa viiden ottelun voittoputkessa.

Karhubasket voitti edellisessä ottelussa kotiluolassa Korihait 118–76. Tuo ottelu oli ratkaistu jo ensimmäisellä kympillä, jonka kauhajokiset voittivat 25-6. Puoliajalla lukemat olivat 59–22 ja Jussi Laakso sai keskittyä jakamaan tasaisia minuutteja koko joukkueelle. Voittoputkessa ovat kaatuneet myös kotisalissa Kataja (102–80) ja Kobrat 109–100. Vieraissa voitot ovat haettu Espoosta (71–87) ja Uudestakaupungista (98–105).

Samuli Vanttaja on edelleen sivussa, mutta hänen paluu parketille on jo lähempänä. Keskiviikkona Vanttaja ei vielä pelaa, mutta jos harjoittelu sujuu hyvin, niin ehkäpä hänet nähdään kentällä ensi lauantaina, kun Karhubasket kohtaa paikallisottelussa Kobrat vieraissa. Juho Lehtoranta palasi kentälle edellisessä ottelussa, pienen huilin jälkeen. Jenkkipuolella Stephen Maxwell on ollut tehokas loukkaantumisen jälkeen, joten Matthew Hezekiah on joutunut varamiehen rooliin.

– BC Nokia on isokokoinen monella pelipaikalla, mutta silti äärimmäisen heittovoimainen joukkue kaaren takaa, Jussi Laakso luonnehtii keskiviikon vastustajaa seuran sivuilla.

– Meidän täytyy päästä häiritsemään heidän heittojaan, sekä pysäyttää heidän nopeat hyökkäykset ajoissa. Nokia pyrkii pitämään korkeaa intensiteettiä läpi 40 minuuttia käyttämällä 10 miehen rotaatiotaan. Katsotaan miten käy keskiviikkona, kun meidän vauhtikoripallo kohtaa samankaltaiseen peliin pyrkivän joukkueen.