Kouvot (7/3) ja Tampereen Pyrintö (4/4) kohtaavat kuluvalla viikolla kahdesti kun joukkueet pelaavat jo viime kaudelta tutun back to back -henkisen turneen. Joukkueet kohtaavat toisensa ensin keskiviikkona Kouvolan Jatke Areenalla ja paria vuorokautta myöhemmin sama parivaljakko kohtaa uudelleen Tampereen Pyynikillä. Kouvot lähtee tuplaotteluun runkosarjan kolmannelta ja Pyrintö kuudennelta sijalta.

Kouvot on voittanut viidestä kotiottelustaan neljä ja Pyrintö neljästä vierasottelustaan kaksi. Molemmat ovat voittaneet viidestä viimeisestä ottelustaan kolme ja molemmat ovat voittaneet viimeisen ottelunsa ja hävinneet sitä ennen. Kouvot on voittanut kolmesta tiukasta ottelustaan (+-5p) kaksi ja Pyrintö viidestä kaksi. Pyrinnön kahdeksasta pelaamasta ottelusta siis viisi on päättynyt maksimissaan viiden pisteen erolla.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen osaa olla varuillaan Pyrinnön kanssa.

– Pyrinnöllä on kasassa potentiaalinen Top 4 -nippu. Pyrintö on iso kokenut joukkue, joka parantaa keväällä. Giles (Devonne) ja Asbury (Brian) vastaan meidän isot pelaajat tulee olemaan hieno ja fyysinen vääntö, Lehtonen toteaa seuran sivuilla.

– Jännittävät tunnelmat palata Manskarille viime kevään playoffien jälkeen. Ollaan nyt saatu vieraissa pari voittoa ja varmuutta vieraspelaamisen on tullut sen myötä. Kouvojen palloscreenhyökkäämisen hidastaminen on erittäin tärkeää, jotta voitto Manskarilta huomenna irtoaisi. Oma alkukausi on mennyt hyvin ja vastuuta on tullut paljon (26min). Nyt on hauska päästä pelaamaan muutamia tuttuja naamoja vastaan, viime kaudella Kouvojen paidassa tehot 5.2/1.8 tehnyt ja joukkueensa kapteenina hienosti toiminut Osku Heinonen paketoi.