Chicagon pelaajat valinneet puolensa tappelupukareiden välillä – ”Tämä on hänen ongelmansa nyt”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsissa on koko alkukauden vellonut Bobby Portisin ja Nikola Miroticin välisen tappelun jälkipyykki. Portis palasi edellispelissä kentälle, kun taas Mirotic kuntouttaa itseään edelleen ja on sivussa peleistä.

Kasvoihinsa luumurtumia sekä aivotärähdyksen saanut Mirotic oli tiettävästi antanut Chicagolle uhkavaatimuksen, jonka mukaan seuran on valittava joko hänet tai Portisin. Chicagolaisen Sun-Timesin lähteiden mukaan pelaajat ovat asettuneet tilanteessa Portisin puolelle.

– Tämä on Nikon ongelma nyt, eräs pelaaja kertoi nimettömästi Sun-Timesille.

Portis oli tiettävästi yrittänyt lukuisia kertoja ottaa yhteyttä Miroticiin, mutta tämä oli päättänyt vastata hänen yhteydenottoihinsa. Miroticin käyttäytyminen on kääntänyt joukkuekavereiden silmissä kuppia entistä enemmän Portisin suuntaan.