Karhubasket haki keskiviikkona jo kuudennen perättäisen voiton Korisliigassa, kun se pääsi tiukan ottelun jälkeen kotimatkalle 80–83 voiton jälkeen.

Kuudennen perättäisen voiton avaimina oli Karhubasketin hyvä taistelu irtopalloista. Rene Rougeau näytti joukkueelle esimerkki, syöksymällä kentän pintaan. Vieraiden tiukka puolustus ja nokialaisten huolimattomuus aiheutti kotijoukkueelle 19 menetystä. Flenard Whitfield loukkasi päätösneljänneksellä jalkansa, mikä avasi vieraiden puolustuksen keskustaa. Nokia voitti levypallot 47–39 ja oli kolmosissa tarkempi (3p 39 %). Karhubasketin kolmosprosentti jäi vain 23 prosenttiin ja Marcus Allen oli vieraista ainoa, joka osui bonuskaaren takaa. Kun kolmoset eivät tippuneet, niin vieraat ottivat 59 kakkosta, jotka upposivat 47 prosentin tarkkuudella. Menetykset ja onnistuneet kakkoset käänsivät vaakakupin Karhubasketille.

– Nokia antoi meille tänään hienon vastuksen. En osaa sanoa mitään yksittäistä syytä, mihin peli ratkesi. Peli oli todella fyysinen, emmekä olleet näin fyysistä kamppailua vielä tällä kaudella pelanneet. Pistimme lopussa kovia heittoja sisään ja tällä kertaa kolikonheitto päätyi meidän eduksemme, Karhu-luotsi Jussi Laakso totesi tyytyväisenä seuran sivuilla.