Video: NBA:n torstaiaamun Top 5 – Kyrie Irvingiltä hämmentävän huima yksilösuoritus

© Kuva: Getty Images
ccdcd

NBA:n keskiviikon ja torstain välinen kierros ei tehnyt aiempiin poikkeusta. Kylmähermoisista yksilösuorituksista saatiin jälleen nauttia ympäri Yhdysvaltoja ja oheisessa Ruutu-palvelun videossa nautittavissa niistä viisi parasta.

Huimassa lyönnissä olevan Boston Celticsin Kyrie Irving laittoi melkoisen kikkaklinikan pystyyn ja vastasi illan ykkössuorituksesta. Pallo on pariin otteeseen jo karata Bostonin pelintekijältä, mutta Irving kesyttää pelivälineen ja harhauttaa yksi kerrallaan koko Lakers-puolustuksen ja viimeistelee pisteet väkevällä korilleajolla.

Silmäkarkkia tarjoavat myös Indiana Pacersin Victor Oladipo ja Orlando Magicin Aaron Gordon, jotka pamauttivat varsin maukkaat alley-oopit mieheen. NBA jatkuu torstain ja perjantain välisenä yönä viiden ottelun voimin.

Tulevat ottelut 10.11.2017

Washington Wizards – Los Angeles Lakers 02:00
Toronto Raptors – New Orleans Pelicans 02:30
Houston Rockets – Cleveland Cavaliers 03:00
Sacramento Kings – Philadelphia 76ers 05:00
Denver Nuggets – Oklahoma City Thunder 05:30