Bostonin voittokulku jatkuu – Oklahoman Paul George iski hurjat pisteet

© Kuva: Getty Images

Boston Celticsille ei tunnu löytyvän NBA:ssa tällä hetkellä pysäyttäjää. Joukkue otti 11. peräkkäisen voittonsa, kun se voitti kotikentällä Charlotte Hornetsin 90-87.

Bostonin ilta näytti synkkenevän muutama minuutti ennen ottelun alkua, kun tähtipelaaja Kyrie Irving käveli pukukoppiin saatuaan alkulämmössä joukkuekaverin kyynärpäästä vahingossa nenäänsä. Irvingillä epäiltiin aivotärähdystä ja tämä jäi pois ottelusta.

Boston jäi ottelussa jo varhaisessa vaiheessa 18 pisteen takamatkalle, mutta onnistui ottelun aikana kuromaan eron umpeen ja kääntämään voiton ilman sivussa olleita tähtipelaajiaan. Irvingin lisäksi loukkaantuneina olivat Al Horford ja Gordon Hayward. Bostonin tehokkain pelaaja oli Jayson Tatum 16 pisteellä ja kahdella levypallolla.

Oklahoma City Thunderin Paul George oli kierroksen tehokkain. George iski tehot 42/9, kun Oklahoma katkaisi neljän ottelun tappioputkensa Los Angeles Clippersiä vastaan lukemin 120-111. Tehot 14/6 tehnyt Oklahoman Carmelo Anthony ylisti joukkuetoveriaan pelin jälkeen.

– Hän oli hyökkäys-modessa alusta asti. Milloin tahansa hän pystyykään pelaamaan tuossa tilassa, hän antaa joukkueen peliin täysin uutta dynamiikkaa ja ulottuvuutta, Anthony hehkutti City Thunderin nettisivujen mukaan.

Clippersin Lou Williams oli myös varsin nälkäisellä pelipäällä. Williams tehtaili 35 pistettä ja seitsemän levypalloa. Clippers on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan nyt yhden ja hävinnyt edelliset neljä putkeen.

Yön tulokset:

Detroit Pistons – Atlanta Hawks 111-104
Boston Celtics – Charlotte Hornets 90-87
Chicago Bulls – Indiana Pacers 87-105
Oklahoma City Thunder – Los Angeles Clippers 120-111
Phoenix Suns – Orlando Magic 112-128
San Antonio Spurs – Milwaukee Bucks 87-94
Utah Jazz – Miami Heat 74-84
Portland Trail Blazers – Brooklyn Nets 97-101


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.