© Kuva: Getty Images

NBA:ssa kahden ottelun yö – Rockets kuudenteen peräkkäiseen voittoon

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Indiana Pacersin Victor Oladipon 28 pistettä ja neljä levypalloa eivät riittäneet pitkälle, kun Rocketsin James Harden iski tupla-tuplan 26 pisteellä ja 15 syötöllä. Hardenille tulitukea tarjosi Clint Capela omalla tupla-tuplallaan heitettyään 20 pistettä ja otettuaan 17 levypalloa. Rockets voitti Indianan vieraissa 118-95.

Oklahomassa puolestaan kotijoukkueen leveä materiaali teki tuhoja. City Thunder voitti Dallas Mavericksin 112-99 ja Paul George iski 37 pistettä ja Russell Westbrook 27. Kaksikko ratkaisi ottelun kolmannella neljänneksellä voittamalla sen 26-10.

Oklahoman taivaalle kerääntyi synkkiä pilviä juuri ennen ottelua, sillä sentteri Steven Adams ei pystynyt pohjevamman ja laitahyökkääjä Carmelo Anthony alaselän kipujen vuoksi pelaamaan ottelussa.

Voitto Oklahomalle oli toinen peräkkäinen neljän peräkkäisen tappion jälkeen.

Sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelattiin myös Ruutu-palvelun viikon viimeinen TV-ottelu, joka tarjosi draamaa ja jännitystä alusta loppuun. Boston Celtics voitti kotonaan Toronton 95-94. Toronto sai viimeisen hyökkäyksen ja mahdollisuuden heittää voitosta, mutta ensin epäonnistui heitto ja sen jälkeen taistelu levypallosta. Boston venytti voittoputkensa siis 12 ottelun mittaiseksi.

Raptorsin DeMar DeRozan oli ottelun paras pistemies 24 pisteellä ja kolmella levypallolla. Bostonin tehokkain oli Al Horford lukemilla 21/3.

Sunnuntai-illan ja seuranneen yön tulokset:

Detroit Pistons – Miami Heat 112-103
Boston Celtics – Toronto Raptors 95-94
Indiana Pacers – Houston Rockets 95-118
Oklahoma City Thunder – Dallas Mavericks 112-99

Katso kaikki NBA-ottelut suorana Ruudussa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon