Oklahoma City Thunderin laitahyökkääjä Paul George tarjosi koripallon ystäville NBA-kierroksen upeimman suorituksen, kun City Thunder voitti Dallas Mavericksin 112-99. Russell Westbrook tarjoilee pallon Georgelle, joka vailla ennakkoluuloja ajaa korille läpi Dallas-puolustuksen ja viimeistelee näyttävän donkin.

Boston Celtics jatkoi mieletöntä voittoputkeaan 12 ottelun mittaiseksi sunnuntai-iltana Toronto Raptorsia vastaan. Joukkue kärsii pahoista loukkaantumisista, mutta esimerkiksi Jayson Tatum osoittaa koosteessa nähtävällä yksilösuorituksella, että tulivoimaa löytyy Kyrie Irvingin ja Gordon Haywardin loukkaantumisista huolimatta.

Ruutu-palvelu tarjoaa päivittäin parhaita paloja yöllä pelatulta NBA-kierrokselta Top 5 -koosteiden ja kierrosraporttien muodossa. Ruutu näyttää joka viikko myös noin viisi ottelua suorana lähetyksenä, jonka lisäksi podcast-applikaatio Supla tarjoaa otteluita myös selostavan Kristian Palotien viikoittaisen podcastin Keskelle keksintöä. Ohjelmassa Palotie käsittelee eri vieraiden kanssa NBA:ta tuoreista ja mielenkiintoisista näkökulmista.