© Kuva: Getty Images

Video: Yön kierroksen huippuhetkissä kahden käden donkkeja ja ilmava alley-oop

Ruutu-palvelu tarjoaa maanantain ja tiistain välisen yön NBA-kierrokselta jälleen parhaat hetket. Ihastele Washington Wizardsin Bradley Bealin huima viimeistely lähestulkoon koko Sacramento-viisikon keskeltä, Utah Jazzin Alec Burksin väkivahva kahden käden donkki, 76ersin Joel Embiidin valeheittoharhautukset ja paljon muuta.

Yön kierroksella Golden State Warriors osoitti jälleen materiaalinsa leveyden, kun kaksinkertainen sarjan paras pelaaja Stephen Curry oli sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kevin Durant, Draymond Green, Klay Thompson olivat tavallisella huipputasollaan, mutta Currya paikannut Shaun Livingstone täytti ruutunsa paremmin kuin hyvin. Pelintekijän 16 pistettä olivat hänelle kauden kovimmat lukemat, joiden lisäksi hän otti kuusi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.

New York Knicksin Tim Hardaway Jr. (28 pistettä ja kymmenen levypalloa) ja Cleveland Cavaliersin LeBron James tekivät tupla-tuplat (23 pistettä ja 12 syöttöä) mieheen, kun joukkueet löivät yhteen. Cavaliers haki kolmen pisteen eron turvin vierasvoiton lukemin 104-101.

Ruutu+ näyttää noin viisi NBA-ottelua viikossa suorana ja tallenteena. Lauri Markkasen Chicago Bulls joka viikko kattauksessa mukana. Lue lisää tästä.