Boston-tähti Kyrie Irving palasi maski päässä kokoonpanoon saatuaan aiemmin joukkuetoveri Aron Baynesin kyynärpäästä kasvoihinsa. Boston otti 13. peräkkäisen voittonsa kukistamalla Brooklyn Netsin vieraissa 109-102. Irving pussitti 25 pistettä ja otti kolme levypalloa. Marcus Morris teki lisäksi 21 pistettä ja otti kymmenen levypalloa Celticsille.

Bostonin kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta tämän jälkeen joukkue on ollut voittamaton. 14. peräkkäinen voitto tulee olemaan työn ja tuskan takana, sillä läntisen konferenssin ykkönen, vain yhden pelin enemmän hävinnyt, Golden State Warriors saapuu Bostonin vieraaksi torstain ja perjantain välisenä yönä.

Viimeksi lokakuun lopussa hävinneen Houston Rocketsin kuuden ottelun voittoputki sen sijaan katkesi Toronto Raptorsia vastaan. DeMar DeRozan ahmi Raptorsille 27 pistettä ja kuusi levypalloa. Illan tehokuningas oli tupla-tuplalla Rocketsin James Harden, jonka saldoksi merkittiin 38 pistettä, 11 syöttöä ja kuusi levypalloa. Harden on viimeistellyt ainakin 20 pistettä ja syöttänyt seitsemän tai enemmän jokaisessa pelissään tällä kaudella.

Yön kolmannessa ottelussa LeMarcus Aldridgen 32 pistettä olivat laitahyökkääjän kauden parhaat pisteet, kun San Antonio Spurs voitti vieraissa Dallas Mavericksin 97-91.

Yön tulokset:
Brooklyn Nets – Boston Celtics 102-109
Houston Rockets – Toronto Raptors 113-129
Dallas Mavericks – San Antonio Spurs 91-97