Koripalloa seuraavan maailman katseet kiinnittyivät torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa Bostoniin, jossa kauden kaksi tähän asti kovinta joukkuetta, Boston Celtics ja Golden State Warriors, kohtasivat. Celtics vei voiton lukemin 92-88 tehomies Jaylen Brownin johdolla ja kasvatti voittoputkensa 14 ottelun mittaiseksi.

On myös mahdollista, että saamme ihailla joukkueita kevään pudotuspeleissä pitkään. Todennäköisesti jopa finaaleissa asti, ainakin jos Golden State Warriorsin supertähdeltä Stephen Currylta kysytään.

– Se on erittäin, erittäin todennäköistä. He (Boston) pelaavat parasta koripalloa idässä juuri nyt. Tietenkin heidän täytyy lyödä Cleveland, joka on voittanut konferenssin kolme vuotta putkeen. Se nähdään sitten myöhemmin, mutta olen kuullut, että Bostonissa on kaunis sää kesäkuussa, Curry veisteli medialle Celtics-ottelun jälkeen.

Curry saalisti yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa ja viisi syöttöä Boston-tappiossa. Lisäksi hän upotti 14 pelitilanneheitosta kolme ja yhdeksästä kolmen pisteen heitosta kaksi.

Lähde: NBC Sports