Petteri Koposen Barcelona palasi kahden tappion jälkeen voittojen tielle Euroliigassa, kun Barcelona voitti kotikentällään selvästi Valencian. Sasu Salinin Malaga sen sijaan joutui taipumaan vieraskentällä Real Madridille.

Real Madrid ei antanut Malagalle yllätysmahdollisuuksia, kun se voitti kotikentällään selvästi 89-57 (40-27). Real otti jo 13 pisteen johdon taukoon mennessä ja katkaisi Malagan siivet lopullisesti kolmannella neljänneksellä kirjauttaen sen taskuunsa 22-11. Salinille kertyi 16 minuutissa kolme pistettä ja viisi levypalloa. Malagan saldo Euroliigassa on kolme voittoa ja viisi tappiota.

Barcelona kaatoi Espanjan hallitsevan mestari Valencian kotikentällään 89-71 (50-32). Viikon aiemmassa ottelussa Barcelona oli menettänyt ison johtoaseman Bambergia vastaan, mutta tällä kertaa joukkue pystyi pitämään ensimmäisellä puoliajalla saavuttamansa etumatkan ilman suurempaa uhkaa. Koponen upotti kaksi ensimmäistä kolmosen yritystään sisään, mutta sen jälkeen pistesarakkeeseen ei kertynyt uusia merkintöjä. Lisäksi Koponen tilastoi 21 minuutissa kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Voitto oli Barcelonan kolmas kahdeksassa ottelussa.

Espanjan LEB Orossa Roope Ahonen kuului jälleen joukkueensa tehopelaajiin 10 pisteellä, kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja kolmella riistolla, mutta Ourensen vaikea kausi sai jatkoa Lleidaa vastaan 75-84 (69-69, 41-39)-jatkoaikatappion myötä. Ourense on voittanut yhdeksästä ottelustaan yhden.

Ruotsin liigassa Antto Nikkarisen Jämtland otti toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan vieraskentällä Nässjön 70-62 (34-26). Nikkarisen tilastoihin kertyi 20 minuutissa kaksi pistettä ja viisi syöttöä. Jämtland on sarjassa kolmantena viidellä voitolla ja kolmella tappiolla.

Anton Mirolybovin valmentamana Kirchheim Knights hävisi Saksan ProA-liigan ottelussa vieraskentällä Kölnille 58-64 (32-36). Kirchheimilla on tilillään viisi voittoa ja viisi tappiota.