EM-karsintojen jälkeen pelit jatkuivat taas Susiladiesin pelaajilla Euroopan kentillä. Pienet loukkaantumiset harmittavasti kiusaavat muutamia pelaajia.

Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg voitti vieraskentällä selvästi Marburgin 76-52 (31-29). Holopainen kärsi lievästä alaraajavammasta eikä pelannut ottelussa.

– Ei mitään vakavaa. Toivottavasti pystyn pelaamaan jo keskiviikon EuroCup-pelissä, Holopainen kertoo tilanteestaan Koripalloliiton tiedotteessa.

Wasserburg jatkaa Bundesliigan kärkipaikalla kahdeksalla voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon Donau-Ries hävisi kärkiottelussa Kelternin vieraana 79-93 (41-58). Mäkitalo pelasi 17 minuuttia tilastoiden neljä pistettä, kaksi levypalloa kaksi syöttöä ja riiston. Donau-Ries on sarjassa kolmantena voitettuaan yhdeksästä ottelustaan kuusi.
Ottelutilastot

Kakkosbundesliigassa Camilla Grönbergin Bad Homburgin vahva kausi sai jatkoa 77-71 (39-34)-voitolla Jahn Münchenistä. Grönberg ahkeroi kentällä 26 minuutin aikana kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Bad Homburg on eteläisessä lohkossa toisena seitsemällä voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa maajoukkuetauon aikana Sophie Weckström oli tositoimissa CB Aros Patatas Hijolusan kanssa, kun joukkue hävisi Joventutille vieraissa 70-74 (38-39). Weckström kirjautti viisi pistettä ja riiston 24 minuutissa.
Ottelutilastot

Maajoukkuetauon jälkeen viikonloppuna Aros kohtasi kotonaan Riojan ja otti 64-57 (32-38)-voiton. Weckström jäi 10 minuutissa pisteittä, mutta tilastot karttuivat yhdellä levypallolla. Aros on A-lohkossa toisena kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

B-lohkossa Vilma Kesänen ei sen sijaan ollut Real Canoen kokoonpanossa, kun joukkue hävisi vieraskentällä 47-52 (14-32) Ciudad de los Adelantadosille.

– Meillä oli maajoukkuetauon aikana mennyt koko hyökkäys ihan uusiksi ja ehdin vetää joukkueen kanssa yhdet treenit ennen ottelua, Kesänen valotti pelaamattomuutensa taustoja.

Tappio oli Real Canoelle kolmas peräkkäinen neljän voiton jälkeen.
Ottelutilastot

Evita Iiskola kärsii alaraajavammasta eikä ollut kokoonpanossa Italian Seria A2:n ottelussa, kun hänen edustamansa Umbertide hävisi kotonaan Campobassolle 48-63 (23-29). Iiskolalla on edessään muutaman viikon huili.

– Näillä näkymin ei tarvita leikkausta, mutta pelikuntoon pääseminen kestää vielä noin 3-4 viikkoa, Iiskola valottaa.

Umbertidella on kahdeksasta ottelusta koossa kaksi voittoa.
Ottelutilastot