Sara Rokkanen tilastoi 6 pistettä Toledon yliopistojoukkueen kairatessa toisen perättäisen voittonsa naisten NCAA:ssa. Marika Korpisen edustama George Masonin yliopistojoukkue on ollut pirteässä iskussa alkukaudesta.

Toista NCAA-kauttaan pelaavan Sara Rokkasen Toledo otti keskiviikkona vakuuttavan voiton Daytonin yliopistosta numeroin 68–50 (36–18). Voitto oli Toledolle toinen perättäinen. Rokkanen urakoi 12 minuutissa 6 pistettä sekä yhden levypallon, syötön ja riiston.

Anniina Äijäsen Xavierin orastava voittoputki katkesi keskiviikkona kun joukkue kaatui Minnesotan yliopistolle 62–74 (40–32). Äijänen pussitti ottelussa 9 pistettä ja kauhoi 5 levypalloa. Tappio oli Xavierille kauden ensimmäinen.

Marika Korpisen edustama George Masonin yliopistojoukkue naarasi keskiviikkona kauden viidennen perättäisen voittonsa kun se kaatoi Illinoisin yliopiston lukemin 56–37 (29–22). Korpinen tilastoi ottelussa 2 pistettä, 3 levypalloa ja 3 syöttöä.

Korpisen George Mason kohtasi maanantaina Elina Koskimiehen edustaman American Universityn. Ottelu päättyi kotijoukkue George Masonin 71–53 (32–34) -voittoon. Korpinen pussitti ottelussa yhden kolmen pisteen heiton. Hän pelasi 12 minuuttia. Koskimies jäi ottelussa pisteittä. Hän keräsi tilastoihinsa yhden levypallon sekä kaksi riistoa.

Nina Augustinin edustama Robert Morrisin yliopistojoukkue kairasi ensimmäisen voittonsa kuluvan kauden NCAA:ssa tiistaina kun joukkue kaatoi Northern Kentuckyn lukemin 59–50 (30–20). Augustin tilastoi 15 minuutin peliajalla 6 pistettä, 3 levypalloa ja yhden riiston.

Hofstran yliopistojoukkue nappasi tiistaina kauden kolmannen voittonsa kun se kaatoi Holy Crossin yliopiston lukemin 69–63 (33–27). Sandra Karsten urakoi Hofstralle 9 pistettä ja 3 levypalloa. Marianne Kalin tuki voittoa 6 pisteellä, 3 levypallolla ja yhdellä riistolla.

Emma Tuomisen Fort Wayne Mastodons kaatui tiistaina University of Illinoisille numeroin 67–51 (27–24). Tuominen tilastoi 20 minuutissa 4 pistettä, 5 levypalloa ja yhden syötön.

Helmi Tulosen Duquesnen yliopstojoukkue dominoi tiistaina NCAA:n kotiavauksessaan Ionan yliopistojoukkuetta lukemin 80–59 (37–27). Tulonen pussitti 7 pistettä ja raapi 3 levypalloa ottelussa 16 minuutin peliajalla.

Ella Väätäsen edustama Long Islandin yliopisto jäi maanantaina pahasti Army West Point -yliopistojoukkueen jalkoihin lukemin 37–71 (23–41). Väätänen viimeisteli ottelussa 4 pistettä, yhden levypallon, syötön sekä kaksi torjuntaa 19 minuutin peliajalla.

Ninni Salmen edustama San Franciscon yliopistojoukkue kaatui sunnuntaina Northern Coloradon vieraana luvuin 60–73 (31–32). Salmi viimeisteli joukkueelleen ottelussa 3 pistettä, 3 levypalloa, yhden syötön sekä torjunnan.

Helmi Tulosen Duquesne kaatui sunnuntaina kiivaan kamppailun jälkeen ETSU:n (East Tennessee State University) vieraana niukasti lukemin 77–81 (25–41). Suomalaistulokas pussitti ottelussa 2 pistettä, kauhoi 3 levypalloa, jakoi yhden syötön ja riisti kertaalleen.