Petteri Koponen oli hurjassa vireessä, kun hän johdatti Barcelonan 89-67 (44-24)-voittoon Maccabi Tel Avivista. Koponen pisti taululle 20 pistettä Barcelonan ottaessa toisen peräkkäisen voittonsa.

Barcelona dominoi ottelua heti alusta lähtien ja piti tehokkaalla puolustuksellaan Maccabin tähdet aisoissa. Koponen avasi pistetilinsä toisella neljänneksellä iskien vajaan minuuttiin viisi pistettä. ”Petsku-show” alkoi todenteolla kolmannen ja neljännen neljänneksen vaihteessa, kun hän tulitti 15 pistettä kuuteen minuuttiin.

Koposen mukaan keväästä asti vaivannut olkapäävamma alkaa hiljalleen olla voitettu.

– Sanoin jo aamulla, että nyt tuntuu hyvältä. Hyvä voitto taas meiltä ja saimme pidettyä johdon loppuun asti, Koponen kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Koponen teki erityisen tarkkaa työtä kolmen pisteen rajan takaa, kun hän upotti kaikki neljä heittoaan sisään. Koponen tilastoi lisäksi vajaassa 17 minuutissa yhden syötön, yhden levypallon ja yhden riiston. Hänen teholukema 19 oli joukkueen korkein yhdessä Rakim Sandersin kanssa.

Barcelonalla on nyt yhdeksästä pelistä neljä voittoa.