Miesten Divari A:ssa nähtiin kaikkien aikojen murskajaiset, kun Kaarinan Ura päihitti Porvoon Tarmon peräti 146-61.

Ura mätti ottelussa 146 pistettä, joka on Divari A:n kaikkien aikojen korkein pistemäärä. Lisäksi voittomarginaali 85 on suurin koskaan Divarissa nähty ero. Ura onnistui laajalla rintamalla, sillä peräti kahdeksan pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin ja tehokkaimpana hääri 31 pistettä heittänyt Joona Airenne, joka upotti seitsemästä kolmen pisteen yrityksestään kuusi sisään. Kaikkiaan Ura tykitti bonusviivan takaa peräti 21 kolmosta hurjalla 54 prosentin tarkkuudella. Kakkosten heittoprosentti 28/35 oli mieletön 80.

Kristian Palotie

@CoachPalotie
Most points by a team in a single game and largest margin of victory in the history of #M1DA

Jos et näe tviittiä oikein, voit katsoa sen täältä.