Minnesota ja Phoenix viikon viimeiseen Ruudun TV-otteluun tappio niskassa

© Kuva: Getty Images

Phoenix Sunsin mittava kuuden pelin vieraskiertue alkaa Suomen aikaa sunnuntai-iltana parhaaseen katseluaikaan, kun joukkue matkustaa Minnesota Timberwolvesin vieraaksi. Ottelu käynnistyy kello 22:30. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun tappio niskassa, sillä Timberwolves hävisi omassa ottelussan Miami Heatille 109-97. Phoenix puolestaan hävisi New Orleans Pelicansille selvin lukemin 115-91.

Kotijoukkue on aloittanut kauden varsin mukavasti: tilillä on kymmenen voittoa ja kahdeksan tappiota. Tämä riittää läntisen konferenssin neljänteen sijaan, kun taas Phoenixin alkusesonki on ollut tahmeampi. Seitsemän voittoa ja kolmetoista tappiota oikeuttavat konferenssin kolmanneksi viimeiseen sijaan.

Joukkueiden viimeisin keskinäinen kohtaaminen on marraskuun 11. päivältä, jolloin Suns voitti 118-110 Devin Bookerin ja T.J. Warrenin tehdessä molempien 35 pistettä. Andrew Wiggins viimeisteli Timberwolvesille 27 ja Jimmy Butler 25 pistettä.

Ottelun mielenkiintoisin vastakkainasettelu löytyy nimenomaan Timberwolvesin Wigginsin ja Sunsin Bookerin väliltä. Wigginsin pistekeskiarvo on 18.8, neljä levypalloa ja uran paras riistokeskiarvo 1,4 ottelua kohden. Wiggins on kohdannut urallaan Phoenixin 12 kertaa ja keskiarvot kertovat vastustajan olevan mieluisa: 22,2 pistettä ja 3,8 levypalloa.

Kolmannella kaudellaan Booker pelaa 22,5 pisteen sekä 4,2 syötön ja levypallon keskiarvolla. Kahdeksassa ottelussa Wolvesia vastaan hän on urallaan tehnyt keskimäärin 18,9 pistettä. Ei olisi suuri yllätys, jos tällä kaksikolla olisi sormet pelissä, kun sunnuntai-illan voittajaa ratkaistaan.

Ennakoidut avausviisikot
Minnesota: Jeff Teague, Andrew Wiggins, Jimmy Butler, Taj Gibson, Karl-Anthony Towns
Phoenix: Tyler Ulis, Devin Booker, T.J. Warren, Greg Monroe, Tyson Chandler


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004