Camilla Grönberg heitti peräti 26 pistettä, kun hän johdatti Bad Homburgin voittoon Saksan Kakkosbundesliigassa. Myös Annika Holopaisen, Anni Mäkitalon ja Sophie Weckströmin joukkueiden vahvat kaudet saivat jatkoa.

Saksan Bundesliigassa Holopaisen Wasserburg vankisti asemiaan sarjan kärjessä voittamalla kotonaan selvästi Chemnitzin 81-53 (41-24). Holopainen pelasi ottelussa 16 minuuttia tilastoiden kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Wasserburg pitää sarjan kärkipaikkaa yhdeksällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Mäkitalo avitti Donau-Riesiä kahdeksalla pisteellä, kun joukkue voitti kotikentällään Hannoverin 80-75 (39-25). Mäkitalo tilastoi lisäksi yhden syötön. Donau-Ries on Bundesliigassa nyt kolmantena seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Grönbergin Bad Homburgin vahva kausi sai jatkoa, kun se voitti vieraskentällä Freiburgin 80-78 (38-42). Grönberg oli joukkueensa pisteykkönen 26 pinnalla ja lisäksi tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja riisto 33 minuutissa. Bad Homburg johtaa eteläistä lohkoa kahdeksalla voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Sophie Weckströmin CD Aros Patatas Hijolusa haki 71-42 (30-30)-voiton Lima-Horta Barcelonasta. Arosin toinen puoliaika oli hurja sen jätettyä vastustajansa vain 12 pisteeseen. Weckström heitti 24 minuutissa kuusi pistettä ja sai yhdet merkinnät levypallo- ja syöttötilastoihin. Aros on A-lohkossa toisena voitettuaan yhdeksästä ottelustaan seitsemän.
Ottelutilastot

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoa koki neljännen peräkkäisen tappionsa taivuttuaan kotikentällään Leganesille jatkoajan jälkeen 56-60 (49-49, 30-21). Kesänen pelasi kuusi minuuttia onnistuen yhdessä kolmen pisteen heitossa. Real Canoen saldo kahdeksan ottelun jälkeen on neljä voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Italian Serie A2:ssa Evita Iiskola paranteli edelleen alaraajavammaansa, kun hänen joukkueensa Umbertide hävisi vieraskentällä Orvietolle 59-72 (33-33). Umbertide on voittanut yhdeksästä ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot