Timberwolvesin tehotrio Phoenixin turma – Nets vierasvoittoon Grizzliesistä

© Kuva: Getty Images

Koripalloliiga NBA:ssa pelattiin Suomen aikaa sunnuntai-iltana kaksi ottelua. Toisessa Lauri Markkasen Chicago Bulls otti viidennen peräkkäisen tappionsa ja toisessa Minnesota Timberwolves oli kotonaan Phoenix Sunsia parempi numeroin 119-108.

Timberwolvesin tehotrio oli tuhoisa, sillä Karl-Anthony Towns, Jimmy Butler ja Andrew Wiggins tekivät yhteensä 78 pistettä. Townsin tehot 32/12/2 olivat illan kovimmat. Butler teki 25 ja Wiggins 21 pistettä voittajille, jotka ottivat kaiken irti ilman suurinta tähteään pelanneesta vastustajasta. Devin Booker oli kipeän varpaan vuoksi sivussa Phoenixin kokoonpanosta. Mike James teki uransa parhaat yhden illan pisteet 26/5/7 ja oli Sunsin tehokkain.

Suomen aikaa 01:00 alkoi yön ainoa ottelu, jossa Brooklyn Nets oli vieraskentällä Memphis Grizzliesia parempi numeroin 98-88. DeMarre Carroll teki kauden parhaat tehot 24 pisteellä ja Trevor Booker säesti 16/11, kun Nets katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa.

Ottelu kääntyi kolmannella neljänneksellä, jolloin Netsin Joe Harris pussitti 13 pistettä ja Nets meni menojaan voittoon. Tappio oli Memphisille kahdeksas peräkkäinen. Sen parhaat pistemiehet olivat 18 paunaa mieheen tehneet Marc Gasol ja Tyreke Evans.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.