Susijengi joutui tunnustamaan toisessa MM-karsintaottelussaan Tshekin paremmakseen 64-56. Molemmilta joukkueilta löytyi runsaasti poissaoloja, mikä näkyi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kummankin otteissa.

Susijengin avausneljännes oli kehno, mutta vastaavasti toisella neljänneksellä suomalaiset sai tilkittyä vieraiden hyökkäämisen vain kuuteen pisteeseen. Petteri Koposen sijaan pelinjohdosta vastasivat mm. flunssainen Jamar Wilson, Ahonen ja debyyttinsä Susijengissä tehnyt Ilari Seppälä.

– Hyvin he mielestäni suoriutuivat. Tämä oli kuin kesän ensimmäiset pelit valmentajankin näkökulmasta, kun on uusia pelaajia ja kokoonpanoja. Kahden matsin aikana löysimme pelimme yllättävän hyvin. Nyt ratkesi siihen, että hävisimme kaksinkamppailut korin alla. Tshekillä oli enemmän lihaksia, enemmän vuosia ja enemmän senttejä, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Valitettavasti hävisimme pelin niihin asioihin, joissa pärjättiin ensimmäisellä puoliajalla. Hoidimme omassa päässä ribarit himaan ja saimme niistä muutaman nopean. Vikalla neljänneksellä ei enää saatu. Peli kääntyi tällä kertaa sellaiseksi, Dettmann jatkoi.