Kobrat on irtisanonut yhteisymmärryksessä sopimuksen Lucas Woodhousen kanssa.

Woodhouse ehti pelata Lapualla 11 ottelua tilastoin 13,9 pistettä, 5,2 levypalloa ja 5,3 syöttöä ottelua kohden.

Kobrat on solminut loppukauden kattavan sopimuksen, johon sisältyy koeaika, Stephen Croonen kanssa. Croone valmistui Furmanin yliopistosta, joka pelaa Southern Conferensissa. Viimeisellä yliopistokaudella Croonen tilastot olivat 16.8 pistettä/3,5 levypalloa/2,6 syöttöä/1,2 riistoa ottelua kohden. Hänet valittiin kausien 2015 ja 2016 päätteeksi SoCon konferenssin ykkösjoukkueeseen ja kauden 2016 päätteeksi hän oli myös konferenssin Player of the Year. Croone on 23-vuotias 183-senttinen pelaaja, joka viihtyy parhaiten pointin paikalla.

– Olemme käyneet läpi jo jonkin aikaa mahdollisia korvaajia Lucakselle ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme Stepheniin. Uskon, että hän tuo mukanaan johtajuutta ja vahvaa puolustustahtoa meidän joukkueeseen, valmentaja Lars Ekström toteaa seuran sivuilla.