Salon Vilppaan kasvatti Helmi Tulonen pelaa pirteää tulokaskautta rapakon takana. Tulosen edustama Duquesne ylsi lauantaina kauden seitsemänteen voittoon.

Tulosen Duquesnen yliopistojoukkue nappasi lauantaina jo viidennen voiton putkeen kun se kaatoi Central Connecitcutin lukemin 83–58 (45–29). Tulonen pussitti ottelussa 9 pistettä, haki 2 levypalloa, jakoi 2 syöttöä sekä torjui vastustajan heitot kahdesti. Tulonen pelasi 22 minuuttia.

Elina Koskimiehen American University saalisti toisen peräkkäisen voittonsa naisten NCAA:ssa kun joukkue kaatoi Youngstown Staten 78–72 (33–31) trilleriottelussa jatkoajan jälkeen. Koskimies pelasi suuret minuutit (32) urakoiden 7 pistettä, 4 levypalloa sekä 3 riistoa. Koskimiehen upottamat vapaaheitot jatkoajalla auttoivat American Universityä venyttämään pistelukemat voittoon.

Tulokaskauttaan pelaava Ella Väätänen upotti lauantaina kolmen pisteen heiton 10 minuutin peliajalla. Väätäsen Long Island University kaatui Michiganin yliopistojoukkueelle 86–49 (45–11).

Ninni Salmen San Francisco palasi voittokantaan joulukuun avajaisiksi päihittämällä San Jose Staten yliopistojoukkueen lukemin 87–81 (42–45). Salmi teki ottelussa 2 pistettä, kauhoi 6 levypalloa ja jakoi yhden syötön 15 minuutin peliajalla.

Marianne Kalinin ja Sandra Karstenin edustama Hofstra päihitti torstain NCAA-kierroksella Sacred Heartin yliopistojoukkueen kahden jatkoajan jälkeen numeroin 86–81 (30–29). Kalin urakoi tasaisessa kamppailussa 7 pistettä, nappasi 9 levypalloa, jakoi 2 syöttöä sekä riisti ja torjui kertaalleen. Karsten pussitti 3 pistettä, napsi 4 levypalloa ja torjui vastustajan heiton kertaalleen.

Sara Rokkasen edustama Toledo otti viidennen voittonsa putkeen kun yliopistojoukkue kaatoi torstaina Mainen yliopiston 65–64 (26–35). Rokkanen pussitti ottelussa 5 pistettä, nappasi yhden levypallon ja jakoi 2 syöttöä.