Yhdysvaltojen yliopistosarjan NCAA:n viikonlopun onnistujat miesten puolella olivat tulokaskauttaan Maristissa pelaava Lasse Gummerus ja toista vuottaan San Franciscossa viettävä Remu Raitanen, jotka molemmat ylsivät kaksinumeroisille pistelukemille.

Gummeruksen Marist pelasi viikonlopun aikana kaksi ottelua, joista ensimmäisessä Marist voitti The Citadelin 100-91 (39-57). Gummerus heitti perjantaina puhtaasti yhdellä kakkosella ja yhdellä kolmosella viisi pistettä ja jakoi yhden syötön kymmenessä minuutissa.

Lauantaina Gummeruksen peliminuutit kohosivat 25 minuuttiin, kun Marist hävisi Army West Pointille 82-75 (49-36). Gummerus kiitti ja kumarsi minuuteista säkittämällä kymmenen pistettä, repimällä kaksi levypalloa ja riistämällä kerran.

Raitasen San Francisco jäi Arizona Staten jalkoihin lukemin 57-75 (25-40). Raitanen oli yksi yliopistonsa positiivisimmista esiintyjistä pussittamalla 11 pistettä, noukkimalla kolme levypalloa ja jakamalla yhden syötön 20 minuutissa ennen virhetilinsä täyttymistä.

Tomas Murphyn Northeastern karkasi toisella puoliajalla Cornellilta 66-84 (36-39) -voittoon. Murphy tehtaili neljä pistettä ja yhden riiston viidessätoista minuutissa.

Samuli Niemisen Stephen F. Austin rehki puolustusvoiton Louisiana-Monroesta 65-68 (31-27). Nieminen sai peliaikaa 11 minuuttia kaapien yhden levypallon.

Fiifi Aidoon Grand Canyon nappasi kotivoiton lauantaina kaatamalla UC Riversiden 56-68 (27-38). Aidoo viihtyi parketilla kymmenen minuuttia, joiden aikana hän heitti kuusi pistettä, jakoi yhden syötön ja riisti kerran.

Myös Edon Maxhunin Long Beach State pelasi kaksi ottelua viikonlopun aikana. Ensimmäisessä Long Beach State hävisi lauantaina Fresno Statelle 106-70 (51-28). Maxhuni pussitti kahdeksan pistettä, haki yhden levypallon ja tarjoili kaksi syöttää 16 minuutissa.

Sunnuntaina Long Beach State pesi kasvonsa voittamalla Stanfordin 68-76 (29-27). Maxhuni jäi pisteittä kymmenessä pelaamassaan minuutissa.

Oskar Michelsenin Davidson hävisi maineikkaalle North Carolinalle loppunumeroin 85-75 (43-37). Michelsen jäi ilman pisteitä 11 minuutissa, mutta kahmi aloitusviisikossa kaksi levypalloa ja riisti kahdesti.

Joonas Tahvanaisen Utah Valley voitti kotikentällään UTSA:n 80-88 (32-42). Tahvanainen jakoi yhden syötön pelaamassaan kolmessa minuutissa.