Russell Westbrook oli yksi sunnuntain ja maanantain välisen yön NBA-kierroksen kirkkaimpia tähtiä. Westbrook paukutti kauden seitsemmänen tripla-tuplansa tehoilla 22/10/10, kun Oklahoma City Thunder voitti San Antonio Spursin kotikentällä niukasti 90-87.

Steven Adamsin saldo Oklahomalle oli 19 pistettä ja kymmenen levypalloa. City Thunder väänsi voiton huolimatta siitä, että kuluvan kauden toiseksi tehokkain pelaaja Paul George jäi vain kahdeksaan pisteeseen osuttuaan kaikkiaan 17 heitostaan kaksi.

Dejounte Murray saalisti 17 pistettä ja Derrick White 16 San Antoniolle. Brandon Paul sai lopussa mahdollisuuden tasoittaa pelin kolmen pisteen viivalta, mutta heitto jäi rautoihin ja Oklahoma poimi levypallon.

Spurs-tähdet LeMarcus Aldridge ja Tony Parker olivat ottelusta sivussa. Valmentaja Gregg Popovich sanoi Aldridgen lepäävän pienten polvivaivojen vuoksi ja Parker poti muita vaivoja. Spurs odottaa yhä hyökkääjä Kawhi Leonardin toipumista pelikuntoon

James Harden teki 36 pistettä Eric Gordon 22, kun Houston Rockets otti seitsemännen peräkkäisen voittonsa Los Angeles Lakersin kustannuksella. Loppulukemat kirjattiin vieraille 118-95.

Chris Paul pussitti 21 pistettä Houstonille, joka voitti sen kuudennen peräkkäisen vierasottelunsa. Houstonin vierassaldo 13-14 on varsin tylyä luettavaa.

Kyle Kuzma johti Lakersin pistetehtailua 22 paunalla. Tulokaspelintekijä Lonzo Ball oli jälleen vaikeuksissa heitettyään ohi kaikki neljä pelitilanneheittoaan ja kasaten koko ottelusta yhteensä vain kaksi pistettä ja kolme syöttöä. Rockets pakotti Lakersin 21 pallonmenetykseen ja muutti ne 27 pisteeksi.

Yön tulokset:

Miami Heat – Golden State Warriors 95-123
Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers 112-106
Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs 90-87
Los Angeles Lakers – Houston Rockets 95-118