Uudistuneet BC Nokia ja Seagulls vastakkain tiistaina – ”Molemmilla mieluisa paluumuuttaja mukana”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kaksi joukkuetta, jotka ovat saaneet mieluisan paluumuuttajan kohtaavat tiistaina 5. joulukuuta Nokian Palloiluhallissa kello 18:30: Dragan Labovicilla vahvistettu BC Nokia saa vastaansa Carl Lindbomin ja Helsinki Seagullsin.

Maajoukkuetauon jälkeinen aika kutkuttava nokialaisfaneille, kun hiljainen salaisuus paljastui viime perjantaina: Näädät historialliseen SM-pronssiin juuri Seagullsia vastaan johdattanut kulttihahmo Labovic palasi takaisin Nokialle. Labovicin ensiesiintyminen Näädät-paidassa poikii varmasti tukullisen lisäyleisöä tiistai-illalle.

Seagullsin leirissä on taas koettu muutama menetys, mutta samalla myös maajoukkuetason paluumuuttaja. Susijengin riveissä sekä Tuukka Kotti että Antti Kanervo loukkaantuivat ja ovat poissa Näätiä vastaan. Samalla kolme kautta menestyksekkäästi Seagullsissa pelannut Lindbom solmi yhden kuukauden mittaisen sopimuksen stadilaisten kanssa.

– Molemmilla mieluisa paluumuuttaja mukana ja uskon, että tupakin saadaan melko täyteen. Meidän täytyy löytää tasaisuutta tekemiseemme ja pelata ehjä 40 minuuttia, jotta kotivoittoon päädytään, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen ennakoi seuran sivuilla.

Lähde: BC Nokia

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!