FIBA varmisti kesän 2018 nuorisomaajoukkuekisojen isännät

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

FIBA Europe teki viikonlopun aikana päätöksen ensi maajoukkuekesän 2018 turnausisännistä. Sudenpennut matkustavat ensi kesänä Bulgariaan, Latviaan, Bosnia-Hertsegovinaan, Itävaltaan ja Montenegroon.

Suomen 18-vuotiaat pojat pelaavat ensi kesänä A-divisoonan EM-kisoissa, jotka järjestetään 28.6.-5.8. Latvian Ventspilsissä, Liepajassa ja Riikassa. 20-vuotiaat miehet taas matkustavat B-divisoonan EM-kisoihin Bulgarian Sofiaan ja 16-vuotiaat pojat Bosnia-Hertsegovinan Sarajevoon. Tytöissä 18-vuotiaiden B-divisioonan EM-kisat pelataan Itävallan Fürstenfeldissä ja 16-vuotiaiden kisat Montenegron Podgoricassa

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!