© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Chicagolle hyviä uutisia – tähtihankinnan paluu lähestyy

Pahassa tappioputkessa olevan Chicago Bullsin tunnelin päässä on hieman valoa näkyvissä, kun Chicagon kesän tähtihankinta Zach LaVine alkaa lähestyä pelikuntoa.

Viime kaudella Minnesotassa pelannut LaVine siirtyi osana Jimmy Butlerin vaihtokauppaa Chicagoon, mutta on kuntouttanut koko alkukauden polveaan. Hän on jo pystynyt osallistumaan joukkueen harjoituksiin ja alkaa hiljalleen lähestyä pelikuntoa. Hän kuitenkin harjoittelee tällä hetkellä joka toinen päivä ja paluu täysipainoisesti treeneihin tapahtunee seuraavan parin viikon aikana. Näillä näkymin hänet nähdään pelikentillä vuodenvaihteen tienoilla.

– Iso asia on, että hänen täytyy saada kymmenen päivää harjoituksia peräkkäisinä päivinä. Hänen täytyy harjoitella kovaa joka päivä testatakseen missä kunnossa hänen kroppansa on, Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg kertoo Sun Timesin sivuilla.

Myös Nikola Miroticin paluu kentille on jo nurkan takana. Hän matkustaa joukkueen mukana Indianapolisiin ja Charlotteen ja hänet voidaan nähdä jälkimmäisessä pelissä kentällä.

Ruutu+ näyttää noin viisi NBA-ottelua viikossa suorana ja tallenteena. Lauri Markkasen Chicago Bulls joka viikko kattauksessa mukana. Lue lisää tästä.