Durant hurjasteli tripla-tuplan – Porzingis jälleen pelikunnossa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ilman nilkkansa edellisessä ottelussa vääntänyttä Stephen Currya pelannut Golden State Warriors otti Charlotte Hornetsilta NBA:ssa voiton keskiviikon ja torstain välisenä yönä lukemin 87-101. Warriorsin tehomies oli Kevin Durant huimalla tripa-tuplalla 35/11/10. Klay Thompson säesti 22/4/3.

Hornetsin paras pistemies oli Kemba Walker 24 pisteellä ja kuudella levypallolla.Warriors on voittanut nyt viisi ottelua putkeen. Itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä oleva Hornets sen sijaan on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelusta viisi.

New York Knicks sai Memphis-kotiottelun alla erittäin iloisia uutisia. Viimeistä edeltäneessä ottelussa nilkkansa nyrjäyttänyt nuori supertähti Kristaps Porzingis oli toipunut pelikuntoon ja teki ottelussa Grizzliesiä vastaan tehot 18/5, jonka Knicks voitti 99-88. Courtney Lee oli illan tehokkain tehden kotijoukkueelle 24/1/3. Marc Gasol oli vieraiden tehopelaaja 17 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla.

Suorastaan mauttomassa vireessä oli myös New Orleans Pelicansin DeMarcus Cousins, jonka massiivinen tupla-tupla piti sisällään 40 pistettä ja 22 levypalloa. Tämän lisäksi hän tarjoili neljä syöttöä, kun Pelicans voitti Denver Nuggetsin New Orleansissa 123-114.

Yön tulokset:

Cleveland Cavaliers – Sacramento Kings 101-95
Indiana Pacers – Chicago Bulls 98-96
Orlando Magic – Atlanta Hawks 110-106
Boston Celtics – Dallas Maverics 97-90
New York Knicks – Memphis Grizzlies 99-88
Charlotte Hornets – Golden State Warriors 87-101
Milwaukee Bucks – Detroit Pistons 104-100
New Orleans Pelicans – Denver Nuggets 123-114
San Antonio Spurs – Miami Heaet 117-105
Los Angeles Clippers – Minnesota Timberwolves 107-113

Katso kaikki NBA-ottelut suorana Ruudussa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!