Helmi Tulosen edustama Duquesnen yliopisto kaatoi keskiviikkona Sara Rokkasen Toledon naisten NCAA:ssa. Nina Augustinin edustama Robert Morris porskuttaa voittoputkessa.

Tulosen edustama Duquesnen yliopistojoukkue nappasi voiton Sara Rokkasen Toledosta keskiviikkona. Duquesne hyödynsi Toledon heikot toisen ja päätösneljänneksen ja kaasutteli 73–54 (39–31) -voittoon. Tulonen pelasi ottelussa 8 minuuttia upottaen 3 pistettä. Rokkanen jäi otteluissa pisteittä tilastoiden yhden syötön 12 minuutin peliajalla.

Rokkanen urakoi maanantaina Toledon yliopistojoukkueelle 6 pistettä ja 2 syöttöä 12 minuutissa voitokkaassa ottelussa St. Bonaventuren yliopistoa vastaan. Toledo voitti ottelun 58–39 (35–19).

Augustinin edustama Robert Morrisin yliopisto naarasi kolmannen voiton putkeen NCAA:ssa. Tulokaskauttaan pelaava Augustin urakoi 3 pistettä, 5 levypalloa, 3 syöttöä sekä 2 riistoa 18 minuutissa Robert Morrisin kaataessa Delaware Staten numeroin 65–42 (44–28).

Ninni Salmen San Francisco Dons kaatui keskiviikkona UC Davisin yliopiston vieraana lukemin 55–72 (23–40). Salmi pussitti ottelussa 8 pistettä, kauhoi 3 levypalloa sekä syötti ja riisti kertaalleen.

Xavierin yliopisto kaatui keskiviikkona Bowling Greenin yliopiston vieraana numeroin 53–63 (24–38). Anniina Äijänen pelasi ottelussa isot minuutit (27) nakuttaen tilastoihinsa 6 pistettä, 3 levypalloa, yhden syötön, torjunnan sekä kaksi riistoa. Tappio oli Xavierille toinen perättäinen.

Monmouthin paidassa pelaava Selina Dockery upotti 2 pistettä 4 minuutin peliajalla kun Monmouth kaatui Fairleigh Dickinsonin yliopiston vieraana. Ottelu päättyi 61–78 (31–49) -lukemiin.

Sandra Karsten pussitti Hofstran paidassa maanantaina 3 pistettä ja jakoi yhden syötön 19 minuutissa kun newyorkilaisjoukkue kaatui Sienan yliopistolle 60–70 (23–28). Hofstran Marianne Kalin nappasi ottelussa 3 levypalloa, 3 syöttöä sekä torjui ja riisti kertaalleen.

Åijäsen edustama Xavierin yliopisto kaatui maanantaina niukasti Wake Forestin yliopistolle lukemin 57–62 (28–35). Äijänen oli joukkueensa paras pisteidentekijä 16 pisteellä, joista 2 löysi tiensä sukkaan kolmen pisteen kaaren takaa. Lisäksi hän nappasi 2 levypalloa, jakoi yhden syötön sekä blokkasi ja riisti pallon kahdesti.

Sini Mäkelän edustama Manhattan Jaspers kärsi sunnuntaina 46–76 (24–40) -tappion Penn Staten yliopistojoukkueen vieraana. Mäkelä upotti ottelussa yhden kolmen pisteen heiton ja jakoi yhden syötön.