Video: Pacers kiri ohitse – Markkasen Bullsille kymmenes tappio putkeen

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen Chicago Bulls oli lähellä katkaista tappioputkensa NBA:ssa, mutta Indiana Pacers nousi loppukirillä ohitse 96-98-voittoon. Markkanen tehtaili Pacersia vastaan 11 pistettä ja kuusi levypalloa.

Bullsin näkökulmasta kaikki oli päätösneljänneksellä vielä kohdallaan, kun vieraat johtivat peliä kuudellatoista pisteellä 87-71. Pacersin nousi kuitenkin hurjalla loppukirillä rinnalle ja lopulta ohitse Victor Oladipon kolmosella 31 sekuntia ennen loppusummeria 97-96.

Oladipo veytti eroa vielä pisteellä vapaaheittoviivalta, kun pelikellossa oli aikaa 12,8 sekuntia. Bulls pelasi pallon Markkaselle, joka oli pakotettu vaikeaan step back -hyppyheittoon kolmosen takaa, joka meni chicagolaisten harmiksi ohitse.

– Pelasimme suurimman osan pelistä hyvin, joten tappio sattuu todella paljon, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kommentoi Chicago Tribunelle.

Markkanen pelasi 30 minuuttia heittäen viidestätoista pelitilanneheitostaan sisään viisi. Yhdentoista pisteen ja kuuden levypallon lisäksi hän jakoi kaksi syöttöä. Bullsin pistekärki oli Kris Dunn (18/6/6 syöttöä), kun taas Pacersilta Oladipo heitti 27 pistettä.

Bullsin kauden saldo on nyt kolme voittoa ja kaksikymmentä tappiota.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.