Orlando Magic joutuu tulemaan seuraavat ajat toimeen ilman pelintekijä Evan Fournieria. Vääntynyt nilkka magneettikuvattiin ja nyrjähdys osoittautui odotettua vaikeammaksi. Asiasta kertoi joukkueen tiedottaja.

Vaikka vamman vakavuudesta ei ole lopullista tietoa, vaikuttaa selvältä, että Magic on ilman toiseksi tehokkainta pistemiestään hyvän tovin. Fournier ei pelaa perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa käytävässä ottelussa Denver Nuggetsia vastaan, eikä matkusta joukkueen mukana sunnuntain vierasotteluun Atlanta Hawksia vastaan.

Fournier pelasi kaikki 26 Magic-ottelua tähän asti. Noissa peleissä hän teki keskimäärin 18,3 pistettä ja upotti 41,5% kolmen pisteen yrityksistään.

– Meillä on paljon lahjakkaita kavereita joukkueessa, jotka pystyvät pelaamaan peliä jota meidän tulee joukkueena pelata. Mutta siitä tulee vaikeaa täyttää Evanin kenkiä. Hän pystyy tekemään isoja koreja ja hankkimaan joukkueelle vapaaheittoja. Ajasta ilman häntä tulee haastavaa, mutta uskon meidän pystyvän siihen, Fournierin joukkuetoveri Elfrid Payton sanoi.

Lähde: Orlando Sentinel