Neljä peräkkäistä ottelua hävinnyt BC Nokia hakee tappioputkensa katkaisua lauantaina 9. joulukuuta Kouvolan Kouvoista.

Näädät ovat harmittavasti vaipuneet neljään tappioon, mutta jo viime tiistain peliä Helsinki Seagullsia vastaan oli lupauksia herättävä. Dragan Labovic on saanut jälleen pari harjoituskertaa lisää vyölleen, joten äärimmäisen älykäs kulttipelaaja varmasti parantaa sekä omia että muiden otteita peli peliltä.

Päävalmentaja Jyri Lehtosen palatessa Kouvojen luotsiksi kouvolalaiset ovat palanneet Korisliigan kärkikahinoihin. Kymmenellä voitolla ja viidellä tappiolla Kouvot majailee sarjataulukon toisella sijalla Salon Vilppaan takana. Erityisen kova Kouvot on ollut tuttuun tapaan kotikentällään: seitsemästä pelistä Kouvot on voittanut Kouvolassa kuusi.

– Kouvot on pelannut kypsästi ja fiksusti omilla vahvuuksillaan koko alkukauden ja Kouvolasta on aina vaikea hakea vierasvoitto. Keskitymme nyt kasaamaan palapeliämme uudelleen ja pitämään pallosta parempaa huolta kuin edellisessä ottelussa. Korien alustoilla pärjääminen lisäksi isossa roolissa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kommentoi seuran sivuilla.