Ennen viimeöistä 24 pisteen peliään Lauri Markkasella oli ajoittain hienoisia vaikeuksia saada heittoaan putoamaan. Yksi syy siihen on, että Markkanen on noteerattu vastustajan papereissa entistä tarkemmin.

Viime yönä alkukaudesta pääasiassa kolmosia pommittanut Markkanen pääsi heittämään bonusviivan takaa ainoastaan viidesti joista kolme upposi sisään. Markkasen kaukopeliuhka on otettu entistä tarkempaan syyniin vastustajien toimesta.

– Huomaan sen. Se on selvästi erilaista kuin ensimmäisenä kahtena viikkona, mutta mielestäni saan edelleen vapaita heittoja. Minun täytyy vain pistää ne sisään. En mielestäni heitä ohi huonoja heitto, vaan ne ovat vapaita heittoja. Minun täytyy vain saa itseluottamukseni ylös ja pistää ne sisään, Markkanen totesi chicagolaislehti Sun Timesin mukaan.

Vaikka Markkaselle tuli hieman vaikeampi jakso, niin hänen itseluottamuksensa ei ole siitä juuri horjunut.

– Joka kerta, kun pelaamme, niin viihdyn paremmin ja jos teen väärän valinnan, niin opin siitä. Yritän tehdä oikean seuraavalla kerralla. se on prosessi ja se on mitä käyn tällä hetkellä läpi. Sinun täytyy tehdä valtava määrä töitä, mutta hiljalleen tahti rauhoittuu ja se on hyvä asia.

Chicagon päävalmentaja Fred Hoibergin luotto suojattiinsa ei horju.

– Aiomme jatkossakin pelata hänen kauttaan, jotta hän saa kokemusta näistä tilanteista, Hoiberg vakuutti.