39-vuotias, uransa 2016 lopettanut NBA-legenda Kobe Bryant ei ole ollut koskaan tunnettu kärsivällisyydestään. Bryant vaati Spectrum SportsNetin haastattelussa Los Angeles Lakersin tulokaspelaaja Lonzo Ballilta yksinkertaisesti parempaa suoritusta.

– Hänen täytyy pystyä nyt paremaan, Bryant sanoi, ennen kuin lisäsi Kyle Kuzmaan ja Julius Randleen, kahteen muuhun huippulupaukseen, kohdistuvan samat odotukset.

– Me emme koskaan ajatelleet ”Okei, voitamme neljä vuotta peräkkäin tästä eteenpäin”. Me ajattelimme aina, että ”Tämä on meidän vuotemme. Me menemme päätyyn asti. Me haluamme taistella ja kehittyä jatkuvasti”. Prosessissa, jossa sinulla on tällainen kärsimättömyys, sinä kehityt. Jos vain kärsivällisesti jahtaat sitä, et koskaan pääse perille. Se on kuin eräänlainen kärsivällinen epäkärsivällisyys.

Bryant meni jopa niin pitkälle, että vertasi tämän kauden Lakersia kaikessa kypsymättömyydessään hänen tulokaskauden joukkueeseen, jolloin häneltä, Shaquille O’Nealilta, Nick Van Exeliltä ja Eddie Jonesilta odotettiin mestaruutta, vaikka he eivät ”koskaan olleet voittaneet mitään”.

– Tämä joukkue ei ole kilpailukykyinen. He eivät ole voittaneet mitään, mutta se päivä tulee. Nämä nuoret pelaajat kasvavat ja silloin kaikki huomaavat millaista lahjakkutta he edustavat, Bryant sanoi.

Lähteet: slamonline.com, sportando.com