NBA:ssa pelattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä neljän ottelun kierros, jonka ykkösnimeksi nousi Indiana Pacersin Victor Oladipo. Heittävä takamies nakkasi 47 pistettä, joka on tämän uran kovin saldo yhdessä illassa. Lisäksi hyppysiin tarttui seitsemän levypalloa. Indiana Pacers voitti Denver Nuggetsin jatkoajan jälkeen 126-116.

Nuggets hallitsi ottelun alkua ja vei avausneljänneksen nimiinsä 35-22. Tämän jälkeen kotijoukkue nousi kuitenkin pelin päälle ja vei kaksi seuraavaa selvästi nimiinsä. Viimeisessä Nuggets oli kaksi pistettä parempi ja nousi ottelussa tasoihin. Jatkoajalla Pacers ei jättänyt enää epäselvyyksiä paremmuudesta, vaan voitti sen lukemin 12-2. Denverin paras pistemies oli Trey Lyles tehoilla 25/5.

New Orleans Pelicansin Jrue Holiday ja Anthony Davis olivat niin ikään pelipäällä, kun Pelicans otti 76ersista maistuvan kotivoiton lukemin 131-124. Holiday teki tehot 34/4 ja Davis 29/8. Pelicans jatkaa lännen seitsemäntenä ja Philadelphia idän kahdeksantena.

Yön tulokset:

Indiana Pacers – Denver Nuggets 126-116 JA.
Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks 97-92
New Orleans Pelicans – Philadelphia 76ers 131-124
New York Knicks – Atlanta Hawks 111-107