© Kuva: Getty Images

Video: Porzingisin blokit ja LeBronin donkit hallitsivat yön Top 10 -koostetta

NBA-yön seitsemän ottelun kierros tarjosi jälleen tukun maailman absoluuttisen huipputason suorituksia. Kristaps Porzingis oli tehoilla 37/11 New York Knicksin ykköstähti, kun joukkue voitti jatkoajan jälkeen Los Angeles Lakersin 113-109. Ruutu-palvelun koosteessa nähdään muun muassa kaksi Porzingisin häikäilemättömän tylyä blokkia.

Cleveland Cavaliers jatkaa tulikuumassa vireessään. Se on voittanut 16 viimeisestä ottelusta 15, ja kapellimestarina häärii – kukas muukaan – LeBron James. Supertähden vahvat korilleajot ja räjähtävät donkit ovat niin ikään koosteessa hyvin esillä.

NBA jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä yhdeksällä ottelulla, joista yhdessä Chicago Bulls isännöi Utah Jazzia.