© Kuva: Getty Images

Video: Porzingisin blokit ja LeBronin donkit hallitsivat yön Top 10 -koostetta

NBA-yön seitsemän ottelun kierros tarjosi jälleen tukun maailman absoluuttisen huipputason suorituksia. Kristaps Porzingis oli tehoilla 37/11 New York Knicksin ykköstähti, kun joukkue voitti jatkoajan jälkeen Los Angeles Lakersin 113-109. Ruutu-palvelun koosteessa nähdään muun muassa kaksi Porzingisin häikäilemättömän tylyä blokkia.

Cleveland Cavaliers jatkaa tulikuumassa vireessään. Se on voittanut 16 viimeisestä ottelusta 15, ja kapellimestarina häärii – kukas muukaan – LeBron James. Supertähden vahvat korilleajot ja räjähtävät donkit ovat niin ikään koosteessa hyvin esillä.

NBA jatkuu keskiviikon ja torstain välisenä yönä yhdeksällä ottelulla, joista yhdessä Chicago Bulls isännöi Utah Jazzia.

Ruutu+ näyttää noin viisi NBA-ottelua viikossa suorana ja tallenteena. Lauri Markkasen Chicago Bulls joka viikko kattauksessa mukana. Lue lisää tästä.