© Kuva: Getty Images

LeBron kieltäytyy puhumasta medialle Lakers-ottelun alla

Cleveland Cavaliersin supertähti LeBron James on kieltäytynyt puhumasta medialle ennen torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa kello 03:00 pelattavaa Cleveland Cavaliersin ja Los Angeles Lakersin välistä kamppailua. Ruutu-palvelu näyttää ottelun suorana.

Kieltäytyminen johtunee siitä, että LeBron on yhdistetty vahvasti ensi kesän siirtohuhuissa nimenomaan Los Angeles Lakersiin, eikä tämän hetken maailman parhaana koripalloilijana pidetty halua kommentoida kyseisiä huhuja ja väitteitä.

– Vetäkää omat johtopäätöksenne, LeBron kuittasi syyksi kieltäytymiseen lyhyesti cleveland.comin mukaan.

Ruutu+ näyttää noin viisi NBA-ottelua viikossa suorana ja tallenteena. Lauri Markkasen Chicago Bulls joka viikko kattauksessa mukana. Lue lisää tästä.