NCAA:n yliopistoparketeilla nähtiin alkuviikosta muutamia suomalaissuorituksia. Anniina Äijäsen Xavier katkaisi tappioputken voitolla Cincinnatista. Marianne Kalin urakoi kaksinumeroiset pistelukemat Hofstran kaatuessa Columbialle.

Äijäsen edustama Xavierin yliopisto otti taisteluvoiton Cincinnatin yliopistojoukkueesta lukemin 53–50 (28–21). Äijänen tilastoi joukkueensa suurimmat peliminuutit pussittaen 7 pistettä, hakien 4 levypalloa ja syöttäen sekä riistäen kertaalleen. Voitto katkaisi Xavierin kahden ottelun tappioputken.

Hofstran yliopistojoukkue jäi maanantaina Columbian yliopiston jalkoihin. Ottelu päättyi lukemiin 53–75 (32–31). Kalin urakoi ottelussa 15 pistettä, 9 levypalloa ja 2 syöttöä. Lisäksi hän torjui vastustajan kahdesti ja riisti pallon kertaalleen 35 minuutin peliajalla. Hofstran Sandra Karsten pelasi 29 minuuttia tilastoiden yhden levypallon, 2 syöttöä sekä riiston.

Ella Väätäsen edustama Long Islandin yliopistojoukkue nappasi voiton Lehihgin yliopistosta sunnuntaina lukemin 72–69 (35–40). Väätänen tilastoi ottelussa 2 pistettä ja 2 levypalloa 10 minuutin peliajalla.