Suomalaispelaajan vahva peli ei riittänyt EuroCupissa – ”Vielä mahdollisuus kotona revanssiin”

© Kuva: fiba.com

Eurocupissa alkoivat pudotuspelit ja taistelu paikasta 16 parhaan joukkoon. Annika Holopaisen Wasserburg joutuu lähtemään toiseen osaotteluun ranskalaista Saint-Amandia vastaan pitkältä takamatkalta, kun Wasserburg hävisi ensimmäisen kohtaamisen vieraskentällä 47-80 (27-46).

Wasserburg pysyi emäntien kyydissä vielä ensimmäisen puoliajan lopulle, mutta Saint-Amand repäisi ensimmäisen ja toisen neljänneksen vaihteessa 14-0-jakson ja karkasi vierailtaan. Sen jälkeen Wasserburg ei saanut enää toiselle puoliajalle kirivaihetta päälle ja joutui taipumaan selvin numeroin.

– Saint-Amand oli parempi ja pelasi aggressiivisemmin. Aloitimme pelin hyvällä energialla, mutta heittomme eivät uponneet ja puolustuksemme rakoili. Saint-Amand on sen tason joukkue, että he pääsivät rankaisemaan virheistämme joka kerta, Holopainen harmitteli Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Wasserburg kärsii sairastumisista ja loukkaantumisista ja joutui pelaamaan seitsemän pelaajan rotaatiolla. Holopainen urakoi kentällä yli 37 minuuttia ollen joukkueensa paras pisteiden tekijä yhdessä Margaux Gaillou-Lokon kanssa, kun molemmat tekivät 10 pinnaa. Lisäksi Holopainen nappasi neljä levypalloa ja antoi yhden syötön.

Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Wasserburgissa.

– Meillä on vielä mahdollisuus kotona revanssiin emmekä todellakaan halua lopettaa EuroCup-taivaltamme tämän tason esitykseen, Holopainen totesi päättäväisenä.

Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.