Viime kevään lännen semifinalistit vastakkain lauantaiaamuna Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Edellisellä kerralla, kun Houston Rockets ja San Antonio Spurs kohtasivat Toyota Centerissä San Antonio pelasi ilman Kawhi Leonardia edeten läntisen konferenssin finaaleihin. Nyt Leonard on palannut ja myös Rockets on päivittynyt hurjasti. Joukkue johtaa läntistä konferenssia koko sarjan parhaalla voittotilastolla 22-4, jonka lisäksi se on voittanut 11 ottelua peräkkäin.

Spursin alkukausi on myös sujunut varsin positiivisesti. 19 voittoa ja yhdeksän tappiota ovat tuoneet kolmannen sijan konferenssissa. Viimeisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut kahdeksan.

Rockets ei ole hävinnyt siitä lähtien, kun Chris Paul palasi kokoonpanoon loukattuaan polvensa kauden avauksessa. Samalla kun Houston keräsi turvalliset 110 pistettä ottelua kohden ilman Paulia, joukkue on nostanut keskiarvon tämän paluun myötä jopa 119:ta. 16,2 pisteen ja 9,6 syötön Paul pelaa lähellä tupla-tuplan keskiarvoa.

Rocketsin ykköstykki ja vahva MVP-ehdokas James Harden pelaa 31,6 pisteen ja 9,6 syötön keskiarvolla. Näissä kahdessa herrassa riittää jo Spursille pideltävää enemmän kuin tarpeeksi.

Kauan odotetussa kauden avausottelussaan Dallasia vastaan, Kawhi Leonard upotti kuusi 12:sta heitostaan keräten lopulta saldokseen 13 pistettä, kuusi levypalloa, yhden riiston, yhden blokin ja yhden syötön. Se oli vahva aloitus huippuhyökkääjältä noin 16 minuutin peliajalla. Kawhi on listattu kysymysmerkiksi vielä illan ottelun suhteen, mutta jos hänet kentällä nähdään, voidaan odottaa Spursin peluuttavan tätä niin paljon kuin mahdollista.

Spursilta sivussa varmasti on Kyle Anderson polven ja Danny Green nivusen vuoksi. Rocketsin Luc Mbah a Moutea vaivaa olkapää ja Zhou Qita pohje.

Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelussa lauantaiaamuna kello 04:30.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.