Philadelphia 76ers ja Oklahoma City Thunder tarjosivat yhden vahvimmista ehdokkaista runkosarjan parhaaksi otteluksi lauantaiaamuna Suomen aikaa. Vierasjoukkue Oklahoma voitti ottelun lopulta kolmen jatkoerän jälkeen lukemin 119-117 Russell Westbrookin johdolla, joka iski tripla-tuplan tehoilla 27/17/15.

Andre Robertson heitti voittokorin kymmenen sekuntia ennen kolmannen jatkoerän loppua, mutta huomion ottelussa varastivat joukkueiden ykköstähdet Joel Embiid ja Russell Westbrook. Kaksikko ajoi korille, blokkasi ja nappasi levypalloja toisiaan vastaan yhdellä yhtä vastaan -tilanteissa pelitilanne toisensa jälkeen. Tämä lämmitti myös pelaajien välistä tunnelmaa. Pelin ratkettua Westbrook heilutteli kädellään hävinneelle Embiidille, mikä laukaisi huutelun tähtien välillä.


– Käskin häntä menemään kotiin. Hän soitti suutaan Stevelle (istui katsomossa virheet täynnä) heilutellen yleisöön. Se on tarpeetonta. Oli hänen aika lähteä kotiin, Westbrook avasi tilannetta.

Embiid vastasi omalla tavallaan.

– Hän käski minun mennä kotiin. Mutta tämähän on minun kotini, joten luulenpa, että se on hänen tehtävänsä lähteä kotiin. He voittivat pelin ja annan heille ison tunnustuksen siitä. Tarkoitan vain, että hän (Westbrook) onnistui 33 heitostaan kymmenen. Kumpa olisin itse saanut 33 heittoa. Olisimme taistelleet voitosta vielä paremmin. Mutta hän käski minun mennä kotiin. Tämä vain tosin on minun kotini, joten en ole menossa minnekkään, Embiid runoili.

Lähde: sportando