Sini Mäkelän edustama Manhattanin yliopistojoukkue katkaisi lauantaina neljän tappion putken naisten NCAA-parketeilla ottamalla selkeän voiton Ella Väätäsen edustamasta LIU Brooklynin yliopistosta. Ninni Salmi pelasi väkevän ottelun San Franciscon voittaessa Sacramento Staten.

Mäkelän edustama Manhattan katkaisi tappioputkensa kaatamalla Väätäsen Long Islandin yliopistojoukkueen New Yorkin paikalliskamppailussa. Manhattan ei jättänyt LIU:lle juurikaan saumaa porskuttaessaan selkeään 72–38 (43–19) -voittoon. Mäkelä urakoi 22 minuutissa yhden 3 pisteen heiton sisään, 4 levypalloa sekä yhden syötön ja pallonriiston. Väätäsen tilastot olivat yksi levypallo ja 2 riistoa 11 minuutin peliajalla.

Nina Augustinin edustama Robert Morrisin yliopistojoukkue jatkoi voittoputkeaan NCAA-parketeilla lauantaina kaatamalla Clarionin lukemin 67–60 (44–27). Augustin urakoi 28 minuuttia tilastoiden 3 levypalloa ja 5 syöttöä.

Salmi kuului San Franciscon yliopistojoukkueen tukipilareihin joukkueen kaataessa perjantaina Sacramento Staten yliopiston numeroin 90–76 (47–44). Salmi pelasi 32 minuuttia urakoiden 12 pistettä, kauhoen 9 levypalloa ja jakaen 3 syöttöä. San Francisco on voittanut kuluvalla NCAA-kaudella 4 ottelua yhdeksästä.