Taru Tuukkanen jatkoi hienoja esityksiään Espanjan liigassa, kun hän avitti Zaragozan toiseen peräkkäiseen voittoon. Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen Wasserburg lähti talvitauolle sarjan kärkipaikalta.

Tuukkanen oli jälleen joukkueensa johtohahmoja, kun Zaragoza haki 81-63 (41-21)-vierasvoiton Estudiantesista. Tuukkanen juoksi kentällä 31 minuuttia tilastoiden 13 pistettä, viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa ennen virhetilinsä täyttymistä. Zaragoza on sarjassa neljäntenä kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla.

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Sophie Weckströmin CB Aros Patatas Hijolusa hävisi Barcalle 56-64 (34-26). Weckström pelasi kuusi minuuttia ja tilastoi yhden levypallon. Aros on A-lohkossa kolmantena yhdeksällä voitolla ja kolmella tappiolla.

B-lohkossa Vilma Kesäsen Real Canoe otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Olimpico 64 Colegia Santa Geman 62-52 (33-26). Kesänen pelasi neljä minuuttia jääden ilman tilastomerkintöjä.

Espanjan Liga Femenina 2 jäi samalla kierroksen myötä pienelle joulutauolle.

Saksan Bundesliigassa Annika Holopaisen kuusi pistettä ja neljä levypalloa eivät riittäneet voittoon saakka Bad Aiblingia vastaan, kun Wasserbug hävisi 62-68 (25-44). Tappiosta huolimatta Wasserburg pitää edelleen kärkipaikkaa 10 voitolla ja kahdella tappiolla.

Anni Mäkitalo ja Donau-Ries lähtivät joulutauolle 70-79 (31-37)-tappio niskassaan. Mäkitalo kokosi 19 minuutissa kolme pistettä, yhden levypallon, yhden syötön ja yhden riiston. Donau-Ries on sarjassa viidentenä seitsemällä voitolla ja viidellä tappiolla.

Kakkosbundesliigassa Camilla Grönbergin Bad Homburg hävisi vieraskentällä Würzburgille jatkoajan jälkeen 79-91 (76-76, 43-35). Grönberg kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon 12 pisteellä, neljä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Bad Homburg on etelälohkon toisena kahdeksalla voitolla ja kolmella tappiolla.

Saksan sarjat jäivät myös viikonlopun pelien jälkeen tauolle.