Korihait on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Matthew Gibsonin kanssa.

33-vuotias yhdysvaltalaistakamies (195 cm ja 82 kg) on varsin tuttu suomalaiselle koripalloyleisölle, sillä hän on edustanut aikaisemmin urallaan Korisliigassa niin Lappeenrannan NMKY:tä kuin Kouvolan Kouvojakin. Viimeksi Gibson pelasi Suomessa kaudella 2014-2015 juuri Kouvojen riveissä. Suomessa pelatessaan Gibson on voittanut kausina 2010 ja 2014 Korisliigan riistokuninkaan tittelin.

Kaiken kaikkiaan Gibsonilla on varsin mittava pelaajaura Euroopan eri sarjoissa. Korisliigan lisäksi hän on pelannut mm. Italiassa, Ranskassa, Unkarissa ja viimeisimpänä Sveitsissä. Kuluneen syyskauden aikana Gibson on pelannut viisi ottelua Saksan ProA-liigassa ja kolme ottelua Sveitsin pääsarjassa.

Gibson liittyy Korihaiden vahvuuteen välittömästi ja on mahdollisesti edustuskelpoinen, kun Korihait kohtaa Salon Vilppaan torstaina Salossa.

Korihait uutisoi Gibsonin sopimuksesta kotisivuillaan.